Boğaz İlkokulu

Vizyon: Özgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven ve mutlu bireyler olarak öğrencilerin yetişmelerine temel oluşturarak onlara okul yaşamını sevdirerek ortaöğretime hazırlamak.

Misyon: Çalışanların Görevlerini İyi Yapmanın Huzurunu Duyduğu,Hizmeti Alan Öğrenciler Ve Toplumsal Çevrenin Saygınlığını Kazanmış, Çalışma Ortamı,Öğrenci Başarısı Ve Davranışları İle Çevresinde Örnek Teşkil Eden Bir Okul Olmak.

Başarılar: * Futbol Takımımız eleme grubunu 1. sırada tamamlayarak çeyrek finalde elenmiştir. * Kros takımımız sporcusu yıldız kızlar dalında il 2. liği kazanmıştır. * İzcilik ekibimiz çalışmalarına devam etmektedir. * Tiyatro ekibimiz yılsonu oyun sahneleme çalışmalarına devam etmektedir * Görsel Sanatlar Ekibimiz yılsonu resim sergisi çalışmalarına devam etmektedir.

Isınma: Katı Yakıtlı Kalorifer
Yabancı Dil: